Kärcher introduserte nylig en serie profesjonelle varmtvannsvaskere for krevende rengjøringsoppgaver. De nye HDS Trailerne er høytrykkstilhengere beregnet for bruk i bygg- og anleggsbransjen, industri, offentlig drift m.m. HDS Trailerne fås i fire varianter, har arbeidstrykk fra 50 til 500 bar, og vannmengde på opptil 1700 L/t. Stor vannbeholder og dieseltank på henholdsvis 500 L og 100 L gjør det mulig å rengjøre i opptil 30 minutter uten vanntilførsel.

 

Konfigurasjonsmulighetene gjør at hengerne kan skreddersys etter kundens behov.
Tilgjengelig som Skid-versjon for installasjon på et annet kjøretøy eller stasjonær løsning, eller som Cab-versjon med panser og vanntank.

 

Maskinene er økonomiske i drift. De har et smart system med innebygd frostsikringsenhet som muliggjør bruk ved minusgrader, og gjør maskinene ideelle også på vinterstid. Systemet beskytter maskinene mot frostskader og øker levetiden. Ved hjelp av noen få enkle trinn, vil rør og rørledninger fylles med frostvæske i løpet av 2-3 minutter etter bruk av maskinen. Frostblandingen skylles ut igjen, og tilbakeføres automatisk til en tank etter bruk, slik at det kan brukes om igjen. Dette sparer penger og beskytter miljøet. En varmeveksler benytter motorens temperatur til å forvarme vannet, og bidrar til å redusere drivstofforbruket med opptil 14 %. I tillegg er hengerne utstyrt med eco!efficiency-funksjon hvor vanntemperaturen holdes konstant på 60 °C. Dette er tilstrekkelig for de fleste rengjøringsoppgaver, og bidrar til å spare energi.

 

HDS trailerene leveres i 4 standard utgaver med vannmengder fra 650 til 1.700L/t og et utløpstrykk opptil 500 bar g med temperatur opptil 98°C.
 

Denne kan du se utstillt på vår stand under MEF, Sola 27-29 mai 2016.

 

For mer informasjon klikk her for å finne kontaktpersoner.